Szolgáltatások:

VÍZ - CSATORNA - GÁZ - FŰTÉS KIVITELEZÉS
GÁZKÉSZÜLÉKEK garanciális és garancián túli javítás!
Nagykonyhai berendezések javítássa telepítése!

-Gázvezeték: Fő kivitelezési szolgáltatásunk:

Teljes körűen vállaljuk gázvezetékének terveztetését és átadását a gázművek felé. Levéve az ön válláról a terhet az ezzel járó kellemetlen procedúra és papírmunkával kapcsolatban.

Gázeolsztó vezetékek és tartozékai, gázcsatlakozó vezeték és felhasználói berendezések, valamint telephelyi vezetékek létesítése!

 

-Víz-csatorna szerelés, központi fűtés szerelés
Vállaljuk vízszerelés, központi fűtés szerelés munkák elvégzését Nyíregyházán és környékén.

 • Fűtési rendszerek kiépítése

 • Vízvezeték rendszerek kiépítése
 • radiátor és a konvektor cseréje
 • Vízszerelési javítások elvégzése
 • bojler- és kazánbeépítés
Vízszerelő munkákVízvezeték szerelésen belül három munkát különíthetünk el:
 1. Sürgős javítás: amikor nagyon gyorsan cselekedni kell, a veszélyt el kell hárítani: a csőtörést, vízfolyást meg kell szüntetni.
 2. Karbantartás jellegű munkák: például a fürdőszobában csaptelep javítása, szerelése, WC kagyló, tartály szerelése, karbantartása, kerti csap javítása, cseréje, lefolyó szerelés, szennyvízelvezető javítás, csere, csőcsere, vízóra kiépítés, villanybojler vízkőmentesítés, illetve csere.
 3. Felújítás, kivitelezés: a vízszerelés az új csőhálózat kiépítéséből, vizes helyiségek felújításából, zuhanytálca és zuhanykabin, kád, mosdó és mosogató tálca beépítéséből, szereléséből, valamint a mosó- és mosogatógép bekötéséből tevődik össze.

A vízvezeték szerelés fontos, kihagyhatatlan része mind egy új lakás építésének, mind adott esetben egy meglévő felújításának. A víz- gáz és fűtésszerelő gyakorlatilag három fontos szerepkört lát el önmagában az építés, vagy a  felújítás során, ráadásul ezek a feladatok nem feltétlenül egymás után következnek. 

Központi fűtésA központi fűtés napjaink egyik legmodernebb fűtési megoldását kínálja. Rugalmasan szabályozhat, állandó belső hőmérséklet érhetünk el a használatával. Fontos jellemzője, hogy a mindennapi használata nagyon biztonságos. Akinek az otthonában központi fűtés szolgáltatja a meleget, annak nem kell tartania tűzveszélytől vagy szénmonoxid-mérgezéstől.

 

Épületgépészet

Minden ami épületgépészet mi vagyunk.Az épületgépészet a legfőbb tevékenységünk. Épületgépészeten belül az alábbi tevékenységekkel foglalkozunk:VízszerelésGázszerelés (csak csőszerelés és gépészet)Hűtés – FűtésKazánházak kialakításaGépházakKomplett csarnokok leszereléseAlapszerelésAlap lemez alatti szerelésVállaljuk családi házak komplett épületgépészeti kivitelezését.Sőt, generál kivitelezés anyagostól 50-100 millió forintig akár előfinanszírozással is.Néhány anyag és technológia, amit használunk:PPRVavinnGeberitLefolyóAviLángElectródaForrasztásGrúvolás5 rétegű csőSzénacél(A napjainkban használatos és népszerű technológiák közül az összessel dolgozunk) 
 • Fűtési rendszerek kiépítése
 • Vízvezeték rendszerek kiépítése
 • radiátor és a konvektor cseréje
 • Vízszerelési javítások elvégzése
 • bojler- és kazánbeépítés

  Hívjon minket bizalommal!