+36-42/413-121   |   4400 Nyíregyháza, Vasgyár u. 14   |   banuszerkftgmail.com    

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 7:00-17:00    Szombat: 7:00-12:00

Épületgépészeti kivitelezés

 

Üdvözöljük a Banu-szer Kft. honlapján

 

Céges tevékenységünk középpontjában az épületgépészeti és energetikai problémák megoldása áll, amelyek a 21. században az emberiség számára talán a legfontosabb és legizgalmasabb kihívásai közé tartoznak.

Ha épületgépészeti kivitelezésre van szüksége, akkor Ön a megfelelő helyen jár! A Banu-szer Kft. tapasztalt szakemberekkel és széleskörű szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére.

 

Cégünk a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően végez épületgépészeti munkákat, legyen szó új épület építéséről, vagy meglévő épület felújításáról. Vállaljuk fűtési, rendszerek tervezését és kivitelezését, gázkészülékek cseréjét teljeskörű ügyintézéssel, víz- és csatornatervezést, szerelést valamint ezek karbantartását és javítását is.

 

Szakembereink az évek során széleskörű tapasztalatot szereztek az épületgépészeti területen, így garantálni tudjuk, hogy az általunk készített rendszerek magas színvonalon működnek majd. Munkáink során csak a legjobb minőségű anyagokat és berendezéseket használjuk, így biztosak lehetünk benne, hogy kivitelezéseink hosszú élettartamúak és megbízhatóak lesznek.

A cégünk épületgépészeti szolgáltatásokat nyújt, amelyek fókuszában a víz-, gáz-, és fűtési rendszerek tervezése, kivitelezése és karbantartása áll.

 

  • Vízrendszer tervezése, kivitelezése és karbantartása: Szakembereink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak a vízrendszer kiépítésétől a karbantartásig, beleértve a vízforrások, vízvezetékek, szivattyúk, víztisztító és vízmelegítő rendszerek tervezését és kivitelezését. A karbantartás magában foglalja a szűrők és csövek tisztítását, a vízminőség ellenőrzését, a javításokat és a csőtörések helyreállítását.

  • Gázrendszer tervezése, kivitelezése és karbantartása: Szolgáltatásaink magukban foglalják a gázrendszer kiépítését, a vezetékek, csövek és szerelvények tervezését és telepítését, valamint a gázrendszer karbantartását és javítását. Szakembereink a legmagasabb szintű biztonsági előírásokat követik a gázrendszer kiépítésekor és karbantartásakor.

  • Fűtési rendszer tervezése, kivitelezése és karbantartása: Szolgáltatásaink magukban foglalják a fűtési rendszer kiépítését, a kazánok, radiátorok, csövek és szerelvények tervezését és telepítését. A karbantartás magában foglalja a kazánok és fűtőrendszer tisztítását, a fűtőtestek és csövek ellenőrzését, a szivattyúk és szelepek karbantartását és javítását.

Cégünk szakemberei megbízható és magasan képzett szakemberek, akik szem előtt tartják az ügyfeleink igényeit, és gondoskodnak arról, hogy az épületgépészeti rendszerek megfeleljenek a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak.